Αρχική Σελίδα

SUPER SECURITY LTD

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Έξοχη Security Equipment κοβάλτιο Ltd, μια μεγάλης κλίμακας επαγγελματική κατασκευαστική επιχείρηση, ειδικεύεται στα εύφλεκτα γραφεία ασφάλειας, το γραφείο ασφάλειας μετάλλων, τα γραφεία ασφάλειας PP, τα ιατρικά γραφεία, τα ξηρά γραφεία, τον ξεραίνοντας φούρνο και το χρηματοκιβώτιο πυρκαγιάς. Μετά από την προσπάθεια και την ανάπτυξη πολλών ετών, τώρα γινόμαστε ένας από τους κύριους κατασκευαστές εξοπλισμού και τους προμηθευτές ασφάλειας στην Κίνα. Κρατάμε πάντα την πολύ καλή σχέση με πολλές διεθνείς επιχειρήσεις, ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια στην Κίνα, έχουμε απολαύσει την υψηλή φήμη στην αγορά ασφάλειας εσωτερικά και διεθνώς.

Με μια ομάδα παραγωγής υψηλής τεχνολογίας και έναν προηγμένο εξοπλισμό επεξεργασίας χάλυβα ψηφιακός-ελέγχου, μια εστίαση εργοστασίων στο διαφορετικό επικίνδυνο εξοπλισμό αποθήκευσης, έναν ηλεκτρονικούς εξοπλισμό γραφείων αποθήκευσης και ένα χρηματοκιβώτιο πυρκαγιάς. Τα περισσότερα προϊόντα παράγονται κάτω από το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης στο ISO 9001, UL, CE, SP, SINTEF, GOST, KS. Μπορούμε να παρέχουμε προσαρμόζουμε τα προϊόντα και συνεχίζουμε τα τελευταία προϊόντα για να ταιριάξουμε τους ιδιαίτερους τομείς της αγοράς. Είμαστε πολύ επαγγελματικοί και έχουμε την πλήρη εμπειρία στα διάφορα είδη διαφορετικών πελατών. Με μια καθιερωμένη και σταθερή ιστορία, συντηρούμε τώρα κάθε τομέα της βιομηχανίας και την κυβερνητική υπηρεσία, και καθορίζουμε τα πρότυπα στη ικανοποίηση πελατών από την καινοτομία και την ευελιξία στο σχέδιο, που συνδέεται με υψηλό - ποιοτική κατασκευή και μια αποδοτική υπηρεσία διανομής από το 1998. Super Security Ltd πώλησε τα ειδικά γραφεία στη Μέση Ανατολή, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την ανατολικές και νότιες Ασία και την Αφρική. Η βιομηχανική εγκατάσταση και το κεντρικό γραφείο καυχώνται μια περιοχή πατωμάτων 20,000m2 (πόδια 218,715sq). Σαν προμηθευτή ελπίζουμε να προστατεύσουμε το περιβάλλον και το όφελος πελατών.

Έξοχη Security Equipment κοβάλτιο Ltd έχει ένα ειδικό επαγγελματικό τμήμα καινοτομίας, έχτισε τη διεθνή βιομηχανία και τον εμπορικό σκοπό «για ένα ασφαλές περιβάλλον!» Έχουμε πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας με την επιστήμη και την τεχνολογία. Έχουμε δύο βάσεις παραγωγής, πρώτης τάξεως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής, εξοπλισμός δοκιμής και τυποποιημένο εργαστήριο, καθώς επίσης και γραφείο υπηρεσιών, ζωντανός και χαλαρώνουμε τις εγκαταστάσεις.

 

Η επιτροπή του έξοχου κοβαλτίου ασφάλειας είναι «για ένα ασφαλές περιβάλλον!»  Η αρχή υπηρεσιών είναι να παράσχουν στη λογική τιμή την πολύτιμη ποιότητα., είναι ο τρόπος που κερδίζουμε τους πελάτες μας και την αγορά.

Λαμβάνοντας υπόψη την πιθανότητα και το πλήρες διάστημα, θα σας παρουσιάζαμε όλα πλεονεκτήματά μας και θα μας αφήναμε να μεγαλώσουμε από κοινού.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Στην αρχή, το έξοχο κοβάλτιο ασφάλειας θα είναι η ενσωματωμένη μέταλλο επιχείρηση με τη μηχανή Bysprint3015 λέιζερ. Είναι προηγμένη επανάσταση καινοτομίας για μια μηχανή λέιζερ.   Υπάρχουν πολλές διαφορετικές κάμπτοντας μηχανές, κουρεύοντας μηχανές, Punching μηχανές, φόρμες

 

Κατόπιν, το έξοχο κοβάλτιο ασφάλειας έχει την οργάνωση ένα «τεχνικό τμήμα». Είναι το πρώτο συγκεκριμένα για τους στην εγχώρια αγορά πελάτες μετά την πώληση οι τεχνικές λειτουργίας και η καθοδήγηση της επιχείρησης. Μπορούμε να ερευνήσουμε και να αναπτύξουμε τον εξοπλισμό ασφάλειας ανεξάρτητα.

 

Μετά από αυτόν, τα έξοχες μαθημένες κοβάλτιο αμερικανικές πρότυπα και η τεχνολογία ασφάλειας, ερευνούν το FM, OSHA στα γραφεία αποθήκευσης ασφάλειας. Μπορούμε να παραγάγουμε υψηλό - ποιοτικά γραφεία για τη χημική αποθήκευση και την επικίνδυνη υγρή αποθήκευση.

Τελικά το έξοχο κοβάλτιο ασφάλειας ανέπτυξε πολλές σειρές γραφείων αποθήκευσης, επικίνδυνων γραφείων αποθήκευσης, εύφλεκτων γραφείων ασφάλειας, γραφείου ασφάλειας μετάλλων, γραφείων ασφάλειας PP, ιατρικών γραφείων, ξηρών γραφείων, ξεραίνοντας φούρνου και χρηματοκιβωτίου πυρκαγιάς.

SUPER SECURITY LTD SUPER SECURITY LTD SUPER SECURITY LTD SUPER SECURITY LTD SUPER SECURITY LTD
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : SSL

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 10-100 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 1998

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Εύφλεκτο γραφείο αποθήκευσης για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Εύφλεκτο γραφείο αποθήκευσης για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Εύφλεκτο γραφείο αποθήκευσης για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Εύφλεκτο γραφείο αποθήκευσης για τις πωλήσεις