Να στείλετε μήνυμα
SUPER SECURITY LTD Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σπίτι >
SUPER SECURITY LTD Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Περίπου εμείς
Επαφές
Επαφές: Mrs. SANDY
Φαξ: 86-510-88782467
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

SUPER SECURITY LTD

Κίνα SUPER SECURITY LTD Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
SUPER SECURITY LTD
SUPER SECURITY LTD
SUPER SECURITY LTD
SUPER SECURITY LTD
SUPER SECURITY LTD
Λεπτομέρειες επιχείρησης

Έξοχη Security Equipment κοβάλτιο Ltd, μια μεγάλης κλίμακας επαγγελματική κατασκευαστική επιχείρηση, ειδικεύεται στα εύφλεκτα γραφεία ασφάλειας, το γραφείο ασφάλειας μετάλλων, τα γραφεία ασφάλειας PP, τα ιατρικά γραφεία, τα ξηρά γραφεία, τον ξεραίνοντας φούρνο και το χρηματοκιβώτιο πυρκαγιάς. Μετά από την προσπάθεια και την ανάπτυξη πολλών ετών, τώρα γινόμαστε ένας από τους κύριους κατασκευαστές εξοπλισμού και τους προμηθευτές ασφάλειας στην Κίνα. Κρατάμε πάντα την πολύ καλή σχέση με πολλές διεθνείς επιχειρήσεις, ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια στην Κίνα, έχουμε απολαύσει την υψηλή φήμη στην αγορά ασφάλειας εσωτερικά και διεθνώς.

Με μια ομάδα παραγωγής υψηλής τεχνολογίας και έναν προηγμένο εξοπλισμό επεξεργασίας χάλυβα ψηφιακός-ελέγχου, μια εστίαση εργοστασίων στο διαφορετικό επικίνδυνο εξοπλισμό αποθήκευσης, έναν ηλεκτρονικούς εξοπλισμό γραφείων αποθήκευσης και ένα χρηματοκιβώτιο πυρκαγιάς. Τα περισσότερα προϊόντα παράγονται κάτω από το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης στο ISO 9001, UL, CE, SP, SINTEF, GOST, KS. Μπορούμε να παρέχουμε προσαρμόζουμε τα προϊόντα και συνεχίζουμε τα τελευταία προϊόντα για να ταιριάξουμε τους ιδιαίτερους τομείς της αγοράς. Είμαστε πολύ επαγγελματικοί και έχουμε την πλήρη εμπειρία στα διάφορα είδη διαφορετικών πελατών. Με μια καθιερωμένη και σταθερή ιστορία, συντηρούμε τώρα κάθε τομέα της βιομηχανίας και την κυβερνητική υπηρεσία, και καθορίζουμε τα πρότυπα στη ικανοποίηση πελατών από την καινοτομία και την ευελιξία στο σχέδιο, που συνδέεται με υψηλό - ποιοτική κατασκευή και μια αποδοτική υπηρεσία διανομής από το 1998. Super Security Ltd πώλησε τα ειδικά γραφεία στη Μέση Ανατολή, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την ανατολικές και νότιες Ασία και την Αφρική. Η βιομηχανική εγκατάσταση και το κεντρικό γραφείο καυχώνται μια περιοχή πατωμάτων 20,000m2 (πόδια 218,715sq). Σαν προμηθευτή ελπίζουμε να προστατεύσουμε το περιβάλλον και το όφελος πελατών.

Έξοχη Security Equipment κοβάλτιο Ltd έχει ένα ειδικό επαγγελματικό τμήμα καινοτομίας, έχτισε τη διεθνή βιομηχανία και τον εμπορικό σκοπό «για ένα ασφαλές περιβάλλον!» Έχουμε πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας με την επιστήμη και την τεχνολογία. Έχουμε δύο βάσεις παραγωγής, πρώτης τάξεως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής, εξοπλισμός δοκιμής και τυποποιημένο εργαστήριο, καθώς επίσης και γραφείο υπηρεσιών, ζωντανός και χαλαρώνουμε τις εγκαταστάσεις.

 

Η επιτροπή του έξοχου κοβαλτίου ασφάλειας είναι «για ένα ασφαλές περιβάλλον!»  Η αρχή υπηρεσιών είναι να παράσχουν στη λογική τιμή την πολύτιμη ποιότητα., είναι ο τρόπος που κερδίζουμε τους πελάτες μας και την αγορά.

Λαμβάνοντας υπόψη την πιθανότητα και το πλήρες διάστημα, θα σας παρουσιάζαμε όλα πλεονεκτήματά μας και θα μας αφήναμε να μεγαλώσουμε από κοινού.

OEM/ODM

Η έξοχη Co., ΕΠΕ έχει προστατεύσει τους ανθρώπους, την ιδιοκτησία και το περιβάλλον από το 1998.

Προϊόντα και υπηρεσίες ανεφοδιασμού για να εξασφαλίσει ότι τα υψηλότερα πιθανά πρότυπα διατηρούνται στη διαχείριση των περιβαλλοντικών υποχρεώσεών τους.

Η αποστολή μας είναι να χτίσουμε τις μόνιμες σχέσεις με τους πελάτες, με την παροχή των προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, τα οποία βελτιώνουν την ασφάλεια εργασιακών χώρων και εξασφαλίζουν συμμόρφωση με την ασφάλεια και την περιβαλλοντική νομοθεσία.

Επειδή κατασκευάζουμε, μπορούμε να παρέχουμε τα σχέδια συνήθειας για να ταιριάξουμε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

 

 

Υπηρεσία της έξοχης Co., ΕΠΕ λεπτομέρειες:

 • Απόσπασμα ή πρόσβαση
 •  

Απόσπασμα άμεσα για (απάντηση μέσα σε 24 ώρες)

Κάνετε το πρότυπο ή τα σχέδια ως έρευνα του πελάτη

Συνεχώς δίνοντας τις δαπάνες

Γρήγορη αντίδραση στη διακύμανση νομίσματος

 

 • Ποιοτικός έλεγχος

Επιθεώρηση προ-Prodcution

Στις επιθεωρήσεις διαδικασίας

Επιθεωρήσεις προαποστολής

Για subcontractors do factory το λογιστικό έλεγχο.

 • Πιστοποίηση

Υποχρεωτική πιστοποίηση

Δοκιμή από την επιλογή για να ανυψώσει το προϊόν

Πιστοποίηση μέσω της συνολικά αναγνωρισμένης δοκιμής

 • Συσκευασία

Τυποποιημένο καφετί ή άσπρο χαρτοκιβώτιο εξαγωγής

Συσκευασία κλουβιών συσκευασίας διαταγής LCL

Συσκευασία σωρών με το hangtag

 • Παράδοση

Επιλογές φορτίου να ταιριαχτούν οι πελάτες

ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ

CIF & CNF

DDU

 

 • Παγίωση

  Μικτό εμπορευματοκιβώτιο

  Παγιώστε από τα πολλαπλάσια εργοστάσια

  Ναυτιλία από έναν ενιαίο λιμένα

 

 • Μετά από-υπηρεσία

Τα ανταλλακτικά προσφέρονται μετά από να λάβουν τη διαταγή αντικατάστασης μερών

Αναθεωρήσεις σειράς

Τροποποιήσεις

Βελτίωση

 

 

Όχι μόνο πωλούμε τον εξοπλισμό, δίνουμε περισσότερη προσοχή για να παρέχουμε την υψηλής ποιότητας υπηρεσία.

Ιστορία

Στην αρχή, το έξοχο κοβάλτιο ασφάλειας θα είναι η ενσωματωμένη μέταλλο επιχείρηση με τη μηχανή Bysprint3015 λέιζερ. Είναι προηγμένη επανάσταση καινοτομίας για μια μηχανή λέιζερ.   Υπάρχουν πολλές διαφορετικές κάμπτοντας μηχανές, κουρεύοντας μηχανές, Punching μηχανές, φόρμες

 

Κατόπιν, το έξοχο κοβάλτιο ασφάλειας έχει την οργάνωση ένα «τεχνικό τμήμα». Είναι το πρώτο συγκεκριμένα για τους στην εγχώρια αγορά πελάτες μετά την πώληση οι τεχνικές λειτουργίας και η καθοδήγηση της επιχείρησης. Μπορούμε να ερευνήσουμε και να αναπτύξουμε τον εξοπλισμό ασφάλειας ανεξάρτητα.

 

Μετά από αυτόν, τα έξοχες μαθημένες κοβάλτιο αμερικανικές πρότυπα και η τεχνολογία ασφάλειας, ερευνούν το FM, OSHA στα γραφεία αποθήκευσης ασφάλειας. Μπορούμε να παραγάγουμε υψηλό - ποιοτικά γραφεία για τη χημική αποθήκευση και την επικίνδυνη υγρή αποθήκευση.

Τελικά το έξοχο κοβάλτιο ασφάλειας ανέπτυξε πολλές σειρές γραφείων αποθήκευσης, επικίνδυνων γραφείων αποθήκευσης, εύφλεκτων γραφείων ασφάλειας, γραφείου ασφάλειας μετάλλων, γραφείων ασφάλειας PP, ιατρικών γραφείων, ξηρών γραφείων, ξεραίνοντας φούρνου και χρηματοκιβωτίου πυρκαγιάς.

Κίνα SUPER SECURITY LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

 

Έχουμε την ομάδα Ε&Α μας, για τη νέα ανάπτυξη τεχνικών, εμπορικός την ομάδα για τις πωλήσεις, ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας καλύτερα.

 

Κίνα SUPER SECURITY LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 
 • Εμπορική ομάδα

Δώστε την επαγγελματικές πρόταση και τη τεχνική υποστήριξη.

Περισσότερο από 80% των προϊόντων μας εξάγεται στις παγκόσμιες αγορές, κυρίως Αμερική, Ευρώπη, Αυστραλία, Μέση Ανατολή και Ασία.

Επικυρωμένος προμηθευτής για τα κολλέγια, κινεζική κυβέρνηση, κινεζικές στρατιωτικές βιομηχανίες.

 

 • Τμήμα παραγωγής

Το άκαμπτο σχέδιο παραγωγής, διαδικασία, λεπτομερή βήματα., όπως η επιθεώρηση προπαραγωγής, στις επιθεωρήσεις διαδικασίας, επιθεωρήσεις προαποστολής, δίνει εσείς ήταν κατάλληλο τα πιστοποιημένα προϊόντα

 

 • Ποιοτικός έλεγχος

Η επιχείρηση τηρεί αυστηρά τα ποιοτικά πρότυπα στο στάδιο της προμήθειας πρώτης ύλης, επεξεργαμένος τη διαβεβαίωση ακρίβειας, τον έλεγχο διεργασίας σχετικά με τη συγκέντρωση της ποιότητας, τη δοκιμή απόδοσης για την πλήρη μηχανή, και την προσομοιωμένη δοκιμή παραγωγής στη μηχανή ώστε να εξασφαλιστεί ότι κανένα προϊόν δεν τίθεται στην αγορά έως ότου καλύπτει εντελώς τις απαιτήσεις σχεδίου.

 • Έλεγχος Ε&Α

Μια επαγγελματική ομάδα σχεδίου βελτιώνεται με την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Οι όλο και περισσότερο καινοτόμες έννοιες βγαίνουν από την πλούσια εμπειρία και τις άριστες δεξιότητές τους. Επίσης, με την επιδέξια και προηγμένη τεχνολογία παραγωγής, τα διάφορα τέλεια προϊόντα μπαίνουν σε την ύπαρξη.

Πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας χρησιμοποιούνται στα γραφεία ασφάλειας, τα ξηρά γραφεία και το διαφορετικό εξοπλισμό εργαστηρίων.